Alitajunnan silmä

Maria Ikiveden runoteoksessa Alitajunnan silmä laskeudutaan alitajunnan myyttiseen syvyyteen. Näkymätön maailma piirtyy esiin šamanististen runojen kuljettaessa lukijaa rationaalisen mielen tuolle puolen. Runojen teemoina ovat muun muassa šamaanimatkat, henkiolennot, selkounet ja ruumiista irtautumiskokemukset.
Runokirjan voi tilata täältä.

 

Jälkiä matkalla

Maria Ikiveden runokirjassa Jälkiä matkalla palataan lapsuuden muistoihin ja perhedynamiikkaan. Suvun vaiheita tuodaan esille myös sukututkimuksen kautta. Runoissa työstetään ihmisen elinkaarta ja erityisesti läheisen ihmisen kuolemaa. Teoksessa on myös herkkiä luonto- ja eläinrunoja.
Runokirjan voi tilata täältä.

Armon pisaroissa

Aistillisessa ja värikylläisessä Armon pisaroissa -kirjassa Maria Ikiveden runot kuljettavat satumaisen luonnon keskelle. Luomakunnan rajat ylittyvät sydämen kuunnellessa puiden, kasvien, eläinten ja luonnonvoimien ikiaikaista kieltä.
Runokirjan voi tilata suoraan kustantajalta Satori Booksilta.

 

Puolivarjo

Puolivarjo -runokirjan aiheina ovat alitajunta, unet sekä totutun kyseenalaistaminen. Symbolisissa valon ja varjon polariteetin kuvaamisissa etsitään rajapintoja ja niiden lävitse pääsemistä. Runot edustavat vahvaa tunteen tulkintaa.
Runokirjan voi tilata suoraan kustantajalta Satori Booksilta.

 

Pyhitetty sairaus

Pyhitetty sairaus kansikuvaPyhitetty sairaus -runokirjan aiheina ovat sairaus, kipu, luonnon pyhyys sekä yksilön henkilökohtainen suhde Jumalaan. Luonto ja sielunmaisema rinnastetaan useissa runoissa toisiinsa. Runoissa on kristilliselle mystiikalle ominaisia piirteitä. Runojen ilmaisu on välillä herkän kaunista, toisinaan runojen ilmentäessä vahvaa intensiteettiä.
Runokirjan voi tilata suoraan kustantajalta Satori Booksilta.